«Ми розглядаємо питання про оголошення Росії державою-спонсором тероризму», — посол США Брінк

24.07.2022 0 By NS.Writer

Надзвичайна і Повноважна амбасадорка США в Україні Бріджит Брінк запевнила, що Росію продовжать притягувати до відповідальності, відповідно до законодавства Сполучених Штатів. Про це Бріджит Брінк розповіла в інтерв’ю Радіо Свобода, пише espreso.tv.

Наслідки російського ракетного удару по Вінниці 14 липня

«Щодо оголошення Росії державою-спонсором тероризму, ми розглядаємо це питання, воно потребує ретельного аналізу відповідно до американських законів. Ми використовуємо всі доступні засоби, включно з багатьма, які б застосовувалися для країни, яка є таким спонсором», — наголосила Бріджит Брінк.

Також пані посол наголосила, що США разом із партнерами запровадили безпрецедентну за обсягом кількість санкцій проти Росії і цей процес триватиме.

– Коли США визнають Росію спонсором тероризму, світ відмовиться від стосунків з Путіним, — генерал-майор СБУ Ягун.

– Визнання РФ спонсором тероризму позбавить її фінансових інструментів для продовження війни, — політологиня Константинова

– Держдеп має визнати Росію країною-спонсором тероризму, інакше це зробить конгрес, — спікерка палати представників Ненсі Пелосі.

Читайте також на Newssky «Григорій Перепелиця: Скептики, які кажуть, що білорусь на нас не нападе, помиляються» та дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: