Малий та середній бізнес України отримає $25 млн інвестицій від США

03.05.2023 0 By NS.Writer

У Києві делегація США, яка включає генерального директора Міжнародної фінансової корпорації розвитку Скотта Натана та представників USAID, підпишуть договір з президентом Володимиром Зеленським про інвестицію в 25 млн доларів у Horizon Capital для підтримки малого та середнього бізнесу в Україні. Про це повідомила посол США в Україні Бріджит Брінк у Twitter, пише epravda.com.ua.

Ілюстративне фото

Зазначається, що делегація зустрілась з українськими чиновниками для офіційної церемонії підписання договору.

«Тепло привітали в Києві генерального директора Міжнародної фінансової корпорації розвитку США Скотта Натана, помічника адміністратора USAID Europe/Eurasia Ерін МакКі та координатора допомоги Державного департаменту у Європі Марію Лонгі для підписання з Президентом Володимиром Зеленським договору про $25 млн інвестицію Міжнародної фінансової корпорації розвитку (DFC) у Horizon Capital для допомоги малому та середньому бізнесу, що швидко розвивається», — йдеться у дописі.

Нагадаємо:

Україна отримає через Світовий банк ще 1,25 млрд доларів на потреби у сфері охорони здоров’я, служби надзвичайних ситуацій та, освіти від Агентства міжнародного розвитку США.

Американська компанія Horizon Capital змогла залучити 254 млн доларів для інвестицій в українські компанії через свій фонд Horizon Capital Growth Fund IV.

Читайте також на Newssky «Україна підписала три угоди з виробником Bayraktar» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: