MacPaw запустив застосунок для очищення галереї – що він може

13.03.2024 0 By Writer.NS

Розробник програмного забезпечення для macOS та iOS MacPaw презентував новий застосунок CleanMyPhone. Він має допомогти звільнити місце на пристроях iPhone та iPad, пише компанія у своєму пресрелізі, пише ain.ua.

Ілюстративне фото

Застосунок працює на основі штучного інтелекту від розробників CleanMyMac. Він має три модулі –  «Очищення», «Організація» та «Мережа», які мають допомогти швидко позбутися непотрібних зображень, відсортувати фото та відео за тематичними категоріями, а також протестувати швидкість інтернет-з’єднання.

Детальніше про функції

  • Прибирання. Розробники пишуть, що CleanMyPhone сканує галерею iPhone та iPad на наявність дублікатів, розмитих зображень, записів екрана, TikTok-завантажень та інших файлів, аби користувачі оцінили, що займає найбільше місця та звільнили простір. Сканування та видалення файлів відбувається тільки за згоди користувачів і виключно на пристрої.
  • Упорядкування. За допомогою ШІ застосунок має детально аналізувати галерею і допомогти організовувати файли в тематичні теки. наприклад: «Подорожі», «Домашні тварини», «Їжа», «Портрети» та «Текст».
  • Мережа. Застосунок пропонує зробити тест швидкості мережі. За допомогою цього можна контролювати інтернет-зʼєднання та підготуватися до трансляцій, перегляду відео та дзвінків, пишуть розробники.

Ціна та умови

CleanMyPhone доступний в App Store. Його вартість в Україні – $29,99/рік, в інших країнах вона може відрізнятись. Також він є в Setapp Store. Три дні додатком можна користуватися безкоштовно, щоб спробувати усі його функції.

Для користування новим застосунком від MacPaw потрібен iPhone з iOS 16.0 або новішою версією, або iPad з iPadOS 16.0 або новішою версією.

Детальніше про MacPaw

MacPaw розробляє та розповсюджує програмне забезпечення для macOS та iOS. Продукти компанії – CleanMyMac X, Setapp, ClearVPN та SpyBuster, також роблять технологічні дослідження.

Компанію заснували в Києві, дочірній офіс є у Бостоні. Налічує понад 30 мільйонів користувачів по всьому світу: кожен п’ятий користувач Mac має принаймні одну завантажену програму компанії, стверджують розробники.

Нещодавно MacPaw оголосили про запуск бета-версії мобільного застосунку Setapp в ЄС. Очікується, що бета-тестування розпочнеться вже цієї весни – у квітні.

Читайте також на Newssky «Що може унікальний наземний дрон VEPR, один із перших броньованих дронів в Україні» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: