Холдинг МХП Косюка почав працювати з хмарними кухнями та вірутальними ресторанами Glovo

18.10.2021 0 By NS.Writer

Агропромхолдинг МХП Юрія Косюка почав поставляти продукцію для ресторанів в «хмарних кухнях» і віртуальних ресторанах сервісу доставки Glovo, пише dev.ua.

Як повідомляє пресслужба холдингу, МХП розробила продукти, запустила виробництво та відвантажила всі інгредієнти, необхідні для приготування страв віртуальними ресторанами Bendito Buritto, які працюють за франшизою від Glovo.

Проєкт розроблено командою MHP Solutions спільно з Кулінарним центром МХП. Цей інноваційний простір пропонує передові можливості для розробки нових продуктів, тестування інгредієнтів і сенсорного аналізу.

Проєкт «хмарних кухонь» компанія Glovo розвиває з 2018 року, відкриваючи «хмарні кухні» в районах міст з недостатньою кількістю та малим різноманіттям закладів харчування.

Сервіс облаштовує кухонні приміщення згідно міжнародного стандарту HACCP, що регламентує порядок безпеки харчових продуктів, а також інженерними та технологічними комунікаціями. Кухні працюють на замовлення через додаток Glovo і недоступні гостям для відвідування, а їжу готують лише для доставки.

Довідка

МХП — вертикально інтегрований холдинг, лідер української аграрної індустрії закціонерним капіталом і зарубіжними виробничими активами на Балканах.

Glovo — це сервіс доставки, що дозволяє придбати, доставити, передати будь-який предмет чи продукт у межах вашого міста. Компанія, що походить з Барселони, сьогодні працює у понад 900 містах у 23-х країнах світу на трьох континентах — Європі, Центральній Азії, Африці.

Щомісяця у всьому світі доставкою Glovo користуються понад 2,5 млн користувачів, замовлення доставляють понад 50 тисяч кур’єрів, кількість асоційованих партнерів досягає 90 тисяч.

В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року та вже представлений у 36 містах.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: