Х*йло відвідало Крим попри шок від ордеру на арешт!

18.03.2023 0 By Chilli.Pepper

володимира путіна звинувачують у незаконній депортації українських дітей до росії, розповсюджує новину newssky.com.ua із посиланням на independent.

 

Президент росії володимир путін в останню хвилину здійснив несподівану поїздку до дитячого центру в Криму в річницю анексії регіону Кремлем.

Сан путін відвідав школу мистецтв і дитячий центр у суботу, наступного дня після того, як Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт російського лідера, звинувативши його у воєнних злочинах.

У п’ятницю суд конкретно звинуватив його в тому, що він несе особисту відповідальність за викрадення дітей з України під час повномасштабного вторгнення росії в країну, яке почалося майже 13 місяців тому.

Реагуючи на рішення МКС, президент США Джо Байден заявив, що путін “очевидно скоїв військові злочини”. Він додав: “Я думаю, що це виправдано. Але питання в тому, що ми також не визнаємо його на міжнародному рівні. Але я думаю, що це дуже сильний аргумент”.

Речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що росія не визнає МКС і вважає його рішення “юридично нікчемними”. росія анексувала Крим у України в 2014 році, що більшість країн світу вважає незаконним.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: