Дженніфер Лопес зіграє головну роль у новому фільмі Бена Аффлека

18.03.2023 0 By Chilli.Pepper

Дженніфер Лопес зіграє головну роль у новому фільмі Бена Аффлека. Це буде спортивний байопік про одноногого борця, публікує новину newssky.com.ua із посиланням на filmozercy.

Дженніфер Лопес і бен аффлек

Компанія Artists Equity, що належить Бену Аффлеку та Метту Деймону, потроху приміряє на себе другий проект. Після майбутнього фільму “Повітря” про легендарне взуття Nike, лейбл планує проект під назвою “Нестримні” (Unstoppable). Одну з ролей у спортивній драмі має зіграти Дженніфер Лопес.

Фільм розповість реальну історію Ентоні Роблеса, неймовірно успішного борця, який народився з однією ногою. Нині 35-річний спортсмен виграв національний чемпіонат в Університеті штату Арізона. Наразі ми не знаємо, кого творці бачать у головній ролі. Також незрозуміло, якого персонажа Лопес зобразить на екрані.

Режисером проекту стане оскароносний монтажер Вільям Голденберг, який працював з Аффлеком, зокрема, над “Операцією “Арго” 2012 року. У ролі продюсерів, звісно ж, дует Аффлек-Деймон. Вищезгаданий фільм про побудову імперії Nike вийде на екрани польських кінотеатрів 5 квітня.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: