HBO Max продовжує фільм Рідлі Скотта “Виховані вовками” на другий сезон

20.09.2020 0 By Chilli.Pepper

Серіал “Виховані вовками” став одним із найефективніших шоу платформи, повідомляє engadget.

Моторошний андроїд-серіал Рідлі Скотта Raised by Wolves (“Виховані вовками”) виходить на другий сезон на каналі HBO Max. Стрімінгова платформа підтвердила відновлення шоу всього через пару тижнів після його успішного запуску 3 вересня. Згідно Deadline, за другий тиждень шоу збільшило свою аудиторію на 50 відсотків і стало найпопулярнішим оригіналом сервісу, тому оновлення не є сюрпризом.

Історія Raised by Wolves обертається навколо двох андроїдів – Батька і Матері, які виховують дітей на безплідній планеті після того, як Землю було зруйновано. Звичайно, все не так просто, як здається, і ви незабаром опинитеся у перегляді історії про залишки людської раси, розірваної релігійними відмінностями, і про потужного робота, запрограмованого на захист її виводка.

Серіал був створений Аароном Гузіковскі («Ув’язнені»), і виконавчим продюсером – Рідлі Скоттом, який також зняв перші два епізоди серіалу, що зробило його режисерським дебютом на телебаченні у США. Скотт також явно вплинув на відчуття шоу, оскільки воно випускає серйозні флюїди Чужого/Прометея – і так, ви можете очікувати побачити кров і науково-фантастичні дивацтва. Хоча HBO Max і люди, які беруть участь у Raised By Wolves, ще не розкрили сюжетну лінію майбутнього сезону, Скотт каже, що вони «вже глибоко в [його] «шарах» і що Гузіковскі вже «почав формувати те, що, на їхню думку, буде ще одним блискучим сезоном, який надихне уяву».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: