Греція приєдналася до коаліції з розмінування України

16.03.2024 0 By Writer.NS

Греція нещодавно приєдналася до коаліції для допомоги Україні в розмінуванні, яку очолює Литва, про це стало відомо під час зустрічі міністрів оборони Греції Нікоса Дендіаса та Литви Арвідаса Анушаускаса у Вільнюсі 15 березня, повідомляється на сайті Міноборони Греції, пише interfax.com.ua.

Ілюстративне фото

«Ми раді, що нещодавно приєдналися до Коаліції з розмінування під вашим керівництвом і підписали Угоду у вашій присутності в Брюсселі», — сказав Дендіас, звертаючись до глави Міноборони Литви.

«Повторю нашу позицію, згідно з якою ми розглядаємо вторгнення в Україну як кричуще порушення її національного суверенітету та міжнародного права», — наголосив міністр оборони Греції.

Читайте також на Newssky «Українські студенти зробили чат-бот для абітурієнтів, що показує ймовірність вступу до вишів» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: