Українські студенти зробили чат-бот для абітурієнтів, що показує ймовірність вступу до вишів

16.03.2024 0 By Writer.NS

В Україні розробили безплатний чат-бот для абітурієнтів «Вступ Helper». У ньому можна порахувати свій вступний бал чи розрахувати ймовірність вступу до бажаного закладу освіти. Про це пише ГО «Освіторія», передає ain.ua.

Ілюстративне фото

Чат-бот запустили у Telegram. Окрім вирахування ймовірності, там можна дізнатися про терміни вступної кампанії, пільги та значення пріоритетів, пишуть розробники.

Поки у доступі бота є не всі університети, але щонайменше 14, вони вказані на скриншоті нижче.

Голова команди розробників та студент КНУ імені Шевченка Олександр Кудрявченко сказав, що мета цього проєкту – спростити вступ для абітурієнтів. «Проінформувати, надати впевненості, зменшити рівень стресу, допомогти розставити пріоритети та дати змогу отримати бюджетне місце».

Проєкт реалізують в межах програми UPSHIFT, яку в Київській області реалізує ГО «Агенція локальних ініціатив» за підтримки ЮНІСЕФ та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

Читайте також на Newssky «ЄС готується запровадити санкції проти Ірану за постачання ракет Росії» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: