ЕРАМ Україна розпочала співпрацю з двома університетами Одеси

14.10.2021 0 By NS.Writer

Для студентів передбачене стажування в компанії, а для викладачів — програми підвищення кваліфікації, пише dev.ua.

IT-компанія «ЕРАМ Україна» розпочала співпрацю з двома вищими навчальними закладами південного регіону — «Одеською політехнікою» і «Одеською юридичною академією», повідомляється в прес-релізі компанії.

Тепер студенти цих вишів зможуть стажуватися на реальних ІТ—проєктах, отримувати знання від досвідчених менторів — експертів ЕРАМ, побачити роботу ІТ—компанії «зсередини» та визначитися із напрямом свого професійного розвитку.

Для викладачів передбачені програми підвищення кваліфікації та стажування, зокрема ініціатива Teacher’s Internship. Мета цього проєкту — надати освітянам актуальні знання, практику у застосуванні провідних технологій та сучасних інструментів.

Вже понад 10 років ЕРАМ Україна реалізує освітні ініціативи в партнерстві з провідними університетами країни.

«Інвестиції у якісну освіту ІТ—спеціалістів є і будуть одним з пріоритетів ЕРАМ. ІТ—індустрія розвивається настільки швидкими темпами, що університети просто не встигають оновлювати навчальні програми. У цьому році до нас вже долучилися близько 1200 молодих фахівців», — зазначив Сергій Гаращук, керівник представництва компанії ЕРАМ у Південному регіоні.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: