Bayraktar TB2 відзняв унікальні кадри параду на столичному Хрещатику

27.08.2021 0 By NS.Writer

Кадри були відзняті на віддалі понад 10 кілометрів від столичного Хрещатику, при цьому Bayraktar TB2 успішно подолав відстань від Миколаєва до Києва та назад, пише defence-ua.com.

ns(2)

Безпілотник Bayraktar TB2 Повітряних Сил України в об’єктиві свого “флотського” побратима

Сьогодні усі наші співвітчизники мали можливість побачити парад на честь 30-річчя Незалежності України або ж наживо, перебуваючи на Хрещатику, або ж в прямій трансляції національних ЗМІ і телеканалів.

Але зйомки сьогоднішнього параду відбувались не тільки з «телевізійного» ракурсу. Скажемо навіть більше — учасниками сьогоднішнього параду були насправді два безпілотники комплексу Bayraktar TB2.

Редакція Defense Express має у своєму розпорядженні унікальні кадри сьогоднішнього параду, які були відзняті за допомогою оптико-електронної апаратури БПЛА Bayraktar TB2.

За нашими даними, зйомка цих кадрів відбувалась на відстані 10 кілометрів від столичного Хрещатику. А щоб виконати таку зйомку, за даними ресурсу Flightradar24, безпілотник Bayraktar TB2 ВМСУ пролетів без проміжних посадок від Миколаєва до Києва.

afb6124dc2569a3b

Так виглядав маршрут, який подолав безпілотник Bayraktar TB2 Військово-Морських Сил України

Ця новина свідчить про унікальні можливості безпілотних комплексів Bayraktar TB2, які отримали на озброєння наші Повітряні та Військово-Морські Сили. По суті, здатність відзняти настільки якісну «картинку» на відстані у десятки кілометрів від місця події означає, що безпілотники можуть виконувати задачі по веденню розвідки або ж по наведенню протикорабельних комплексів «Нептун» без загрози потрапити під ураження засобами ППО противника.

У нашої новини є інше важливе значення. На параді сьогодні пройшли як мінімум чотири пускові установки комплексу «Нептун» на шасі «Татра», як мінімум одна транспортно-заряджальна машина, один мобільний КП цього комплексу та РЛС «Мінерал-У». Це — уже потужна ударна сила.

А з «очами», які забезпечують Bayraktar TB2 — Україна нарешті отримала «довгу руку», що здатна уразити флот противника у будь-якій точці територіальних вод нашої країни.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: