Ангельський синдикат ICLUB у 2023 році профінансував 25 стартапів на $10 млн

08.01.2024 0 By Writer.NS

Як розповів CEO ICLUB Юрій Романюха, у 2023 році синдикат інвестував у 25 стартапів на ранній стадії, Йдеться про український FintechFarm Дмитра Дубілета, іспанський TaxDown, американські Kadeya та Cambrian, італійський Jobtech тощо, пише inventure.com.ua.

Юрій Романюха

Зазначається, що до кінця 2021 року клуб мав близько 300 інвесторів, більша частина з яких — з України.

За словами Вікторії Тігіпко, засновниці фонду TA Ventures, який запустив ICLUB у 2018 році, українські ангели не могли інвестувати у великих обсягах.

Протягом 2023-го синдикат мав два екзити. «Це стартапи з Європи та США — German Kabirski та Roddo», — каже Юрій Романюха.

З обох угод інвестори вийшли за 15 місяців.

Як відомо, середній чек інвестицій ICLUB становить $25 тис.

Станом на грудень 2023 року інвестори ICLUB працюють у більш ніж 40 країнах світу: 46% — в Україні, майже 10% — на Кіпрі, 5% — у Польщі, 4,5% — в ОАЄ, а також у Великобританії, Швейцарії, США, Казахстані, Австрії, Іспанії та Німеччини.

Читайте також на Newssky «Блінкен обговорив події в Газі і підтримку України з президентом Туреччини» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: