Шість дивовижних електричних мотоциклів

04.12.2016 Off By Chilli.Pepper

У списку перший 3D-друкований мотоцикл і байк, який може досягати швидкості 120 км/час, повідомляє engadget.

 

Автомобілі з нульовим рівнем викидів з’являються зліва і справа, але дизайн мотоциклів трохи пізно включився до гри. Менш із тим, повністю-електричні мотоцикли масштабують цифри свого перебування на вулицях. При зміні розмірів двигуна, часу зарядки і діапазонів пересування, кожен новий електричний мотоцикл, який потрапляє на ринок пропонує щось унікальне. Далекими футуристичними проектами, які виглядають чимось схожим до байку Бетмена, які могли б відсунути лінійку Star Wars, передові електричні мотоцикли порушили ранню тенденцію, яка пропонувала – електромобілі повинні виглядати як тупі версії їх аналогів на викопному паливі. Інші електробайки націлені на амбітні стандарти продуктивності – від блістерів максимальної швидкості до більшого діапазону пересування і навіть деяких забавних особливостей, як наприклад вбудовані світлодіодні ефекти.

BMW Motorrad VISION NEXT 100

Надайте BMW право створити електричний мотоцикл, придатний для самого популярного супергероя в світі. Самобалансування BMW Motorrad VISION NEXT 100 є повністю електричним, пересувається з нульовим викидом, виглядає ніби він був розроблений для Бетмена, ніж для середнього байкера, з гладкою, матовою чорною рамою і футуристичним стилем. Представлений минулого місяця в Лос-Анджелесі, новітній електричний мотоцикл БМВ має трикутну конструкцію, аналогічну попереднім байкам розкішного автовиробника, але на цей раз вона складається в основному з вуглецевого волокна і полірованого алюмінію. Здатність Motorrad встояти на своїх власних допомагає в забезпеченні стабільності і безпеки у поїздці – BMW навіть припускає, що водії можуть їздити без шолома. Хоча ми не рекомендували б такий підхід, BMW створив смарт-щиток для водія, який вдягається і замінює лобове скло і дзеркала заднього виду, і дозволяє водієві отримувати доступ до навігаційних даних та іншої інформації про продуктивність байку.

AP Works Light Rider

Перший в світі 3D-друкований електричний мотоцикл прибув гарячим від преси на початку цього року. Light Rider був створений APWorks, дочірньою компанією Airbus, повністю електричний байк має діапазон 37 миль і максимальну швидкість 50 миль на годину. Спортивний силует прототипу виглядає більш схожим на скелет інопланетянина, ніж на стандартний байк і важить всього 13 фунтів (5,89 кг) – приблизно на 30 відсотків менше, ніж в середньому е-велосипед. З мотором і всією його проводкою схованою всередині корпусу, цей байк виглядає просто як з науково-фантастичного фільму. Тільки 50 штук цих футуристичних мотоциклів високого класу буде створено і кожен з них буде проданий за колосальні $ 56 000.

Concept Honda Chopper

Кілька років тому, дехто створив концептуальний мотоцикл, який би привернути увагу будь-якого штурмовика в його околицях. Honda Chopper виникає з уяви дизайнера Пітера Норріса, який зазвичай працює у відеоіграх. Chopper concept закликає до іншого підходу у пересуванні на мотоциклі і Honda, здається, автовиробник, який може запустити щось на кшталт такого дикого. Електродвигуни встановлені прямо на колесах, Chopper має більш нижчий центр ваги, ніж стандартний мотоцикл, що надає йому стабільності та керованості. Ні слова про те, чи дійсно розглядає Honda R & D виробництва такої речі, але концепт є досить інтригуючим.

Johammer J1

Електричний мотоцикл Johammer J1 обіцяє зробити те, що жоден не може забезпечити: 125 миль (201 км) повністю електричного діапазону на одній зарядці. Байк може збільшити ємність зберігання енергії ніж середній електробайк завдяки більшим закритим відділенням для його більших батарей. Вироблені в невеликих кількостях в Австрії, Johammer J1 працюють на батареях високії щільності, створених спеціально для цього повністю електричного байку. Електронний мотоцикл початково був проданий за $ 31 860.

Voxan Wattman

Після його випуску у 2013 році Voxan Wattman був відомий як найпотужніший електричний мотоцикл в світі, завдяки своїй 12,8 кВт*ч акумуляторній батареї. Повністю електричний мотоцикл може розігнатись від нуля до 60 миль на годину всього за 3,4 секунди, з нульовм викидом. Мабуть, одна з кращих його особливостей у тому, що батарея може бути повністю заряджена приблизно за півгодини – і дає мотоциклу діапазон приблизно 111 миль (178 км). Запущений у виробництво як концепт байку Voxan Wattman був націлений взяти ринок мотоциклів, але компанія загальмувала проект після того, як вона зазнала цілого ряду ускладнень.

Tron Lightcycle

У 2011 році Parker Brothers Choppers створив Lightcycle: повністю електричний мотоцикл, друга назва якого – рухоме світлове шоу. Упорядкований масивом світлодіодів, Lightcycle здатний переміщатися зі швидкістю 100 миль (160 км) на годину і має запас ходу 100 миль (160 км) після всього 35 хвилин час зарядки – але його творці стверджують, що це не поріг. Контурна рама і колеса мотоцикла устатковані палаючими світлодіодами, які акцентують його загартовану сталеву раму, а також скловолоконне тіло і вуглецеве волокно. Водіння з нульовим викидом такого байку в нічний час буде безпомилковим чинником для привертання уваги у будь-якому міському середовищі.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: