Новий додаток Microsoft Windows 10 відображає функції вашого телефону на ПК

08.05.2018 0 By Chilli.Pepper

Вчора на конференції розробників корпорація Майкрософт представила нову програму “Your Phone” для Windows 10, повідомляє theverge.

Додаток призначений для забезпечення відображення телефону прямо на настільному ПК і він дозволить користувачам Windows 10 отримувати доступ до текстів, фотографій та сповіщень зі своїх компьютерів.

Можливості можуть відрізнятися залежно від систем iOS чи Android, але корпорація “Майкрософт” може відображувати набагато більше функцій телефону Android на ПК з Windows 10, тому вам ніколи не доведеться фізично підбирати пристрій, коли ви працюєте на ПК. Це концепція, яку Dell намагався реалізувати у цьому році, дозволяючи відображувати дзвінки та сповіщення на ПК. Додаток Microsoft буде напочатку надавати доступ до SMS, фотографій та сповіщень.

На цьому тижні Microsoft почне перевіряти додаток Your Phone з інсайдерами Windows, і відгуки допоможуть визначити, як зрештою він стане функцією у Windows 10. Майкрософт в даний час випробовує наступне основне оновлення для Windows 10 з кодуванням “Redstone 5” і очікується, що воно буде доступним восени цього року.

Корпорація Майкрософт ще буде детально розповідати про Your Phone.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: