В Україні запустили безплатний освітній IT-проєкт для ветеранів

07.07.2023 0 By Writer.NS

Equally Talent за підтримки Main Academy, благодійних фондів Volia Fund та «Я Є» запустили безплатний проєкт для навчання ІТ-спеціальностям для ветеранів, які повернулися з фронту — комісовані за станом здоров’я, за сімейними обставинами чи з інших причин, пише dev.ua.

Ілюстративне фото

«Я і мої колеги з Equally Talent вирішили долучитися до складного процесу адаптації наших захисників до цивільного життя та відкриття для них нових горизонтів у професійному плані. Ми робимо ЦІЛКОМ БЕЗКОШТОВНИЙ проєкт навчання ІТ для ветеранів, які повернулися з фронту (комісовані по здоров’ю, чи з інших причин). Він також включає цікаві та необхідні лекції та консультації на тему адаптації до цивільного життя та пошуку роботи», — зазначила в LinkedIn Talent Sourсing Specialist Христина Мазуренко.

Опис проєкту, програми, а також форма реєстрації — на сайті.

Наразі триває набір на програму з Data Science.

Посилання на форму реєстрації.

Загальна група в Telegram.

Запитання можна задавати Христині та Олені Скрипаль.

Проєкт працює за рахунок коштів благодійних організацій та приватних донатерів.

«Ми формуємо групи до 20 студентів, які мають мотивацію та сили пройти повну програму навчання. Якщо ми не зможемо зареєструвати тебе на найближчу програму, ми запросимо тебе на інші», — зазначають організатори.

Читайте також на Newssky «Україна націоналізувала літак російського авіавиробника вартістю 150 млн» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: