В Києві компенсуватимуть 75% вартості генераторів

17.11.2022 0 By NS.Writer

У столиці затвердили цільову програму часткового відшкодування вартості генераторів та інших пристроїв для альтернативного живлення. Згідно з рішенням, ОСББ та кооперативи зможуть повернути 75% вартості такого обладнання, пише ain.ua.

Ілюстративне фото

«У зв’язку з введенням воєнного стану в Україні було розроблено міську цільову програму задля забезпечення ОСББ незалежними приладами альтернативного живлення електроенергії, а також зниження фінансового навантаження на співвласників будинків», — депутатка Київської міської ради Лілія Пашинна.

Депутатка додала, що для отримання часткової компенсації необхідно заповнити заяву та подати пакет документів до районних у місті Києві державних адміністрацій.

Читайте також на Newssky «Нідерланди виділяють додаткові €110 млн на допомогу Україні в зимовий період» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: