Усі можливості та сервіси для молодих людей в єдиному місці: в Україні створюють платформу «Е-молодь». Що вона включатиме

23.12.2023 0 By Writer.NS

«Е-молодь» — це інструмент для розкриття потенціалу молодих людей. Платформа надасть повну та актуальну інформацію про можливості для молоді в Україні, роблячи інформацію доступною та зрозумілою для всіх, пише dev.ua.

Ілюстративне фото

Концепцію проєкту «Е-молодь» презентував заступник Міністра молоді та спорту України з питань цифрового розвитку, цифрової трансформації та цифровізації Віталій Лавров.

«Наша ціль — зібрати всю актуальну інформацію про можливості та сервіси для молоді в єдиному місці. Від освіти та працевлаштування до волонтерства та культури — ми хочемо, щоб кожен молодий українець мав доступ до інформації та можливостей», — зазначив Лавров.

Що включатиме «Е-молодь»?

  • Єдина база даних для/про молодь, що містить інформацію про їх потреби та досягнення.
  • Цифрові інструменти участі для громадянської активності.
  • Актуальні навчальні програми та послуги.
  • Дані про молодіжні центри, організації та фахівців.
  • Електронні конкурси молодіжних проєктів.

Читайте також на Newssky «США закуплять у Японії ракети для Patriot, щоб продовжити постачання Україні» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: