Умєров і Сирський озвучили ключові потреби в розмові з главою Пентагону

11.03.2024 0 By Writer.NS

Міністр оборони Рустем Умєров і головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський в понеділок, 11 березня, провели розмову з главою Пентагону Ллойдом Остіном. Про це йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці очільника міноборони, пише korrespondent.net.

Міністр оборони США Ллойд Остін

Під час розмови обговорювалася підготовка до наступної зустрічі Контактної групи з питань оборони України. Український міністр надав Остіну актуальну інформацію про оперативну обстановку на фронті.

Вони обговорили середньострокові та короткострокові потреби і конкретні запити України. Серед ключових пріоритетів залишаються боєприпаси та протиповітряна оборона.

«З нетерпінням чекаємо більш детальної взаємодії з кожною з коаліцій можливостей під час нашої зустрічі у форматі Рамштайн. Вдячний за чітку та послідовну підтримку України», — написав Умєров.

Читайте також на Newssky «МАГАТЕ вимагає від РФ негайно повернути ЗАЕС Україні» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: