Укрексімбанк продав будівлю своєї філії у Львові за 412 млн грн

20.01.2024 0 By Writer.NS

Повідомляється, що державний Укрексімбанк продав будівлю філії на площі Міцкевича, 4 у центрі Львова. У аукціоні, що відбувся на платформі OpenMarket, взяли участь 10 учасників. Переможною стала ставка 412 млн грн, пише inventure.com.ua.

Ілюстративне фото

Ім’я переможця торгів не розголошується.

Стартова ціна трьох приміщень загальною площею 7108 кв. м становила 373 млн грн. Одна з будівель є пам’яткою архітектури та належить до культурної спадщини Львова. Воно було збудовано у 1804 році, і за часів Польщі там знаходився готель «Європейський» (Hotel d’Europe), який є одним із найстаріших у Львові, за часів СРСР — готель «Україна» та кафе.

2006 року в будівлі, переобладнаній у стилі австрійського класицизму 60-70-х років XIX століття, було відкрито центральний офіс Укрексімбанку.

Читайте також на Newssky «Український фільм про Маріуполь – двічі номінант BAFTA» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: