Українська IT-компанія Intellias купила американську C2 Solutions. У скільки обійшлась угода

23.04.2024 0 By Writer.NS

Одна з найбільших українських IT-компаній Intellias повідомила про придбання C2 Solutions, яка спеціалізується на цифровій медицині й розробці технологій для медичного устаткування. Про це повідомляє Forbes Україна з посиланням на пресслужбу Intellias. Команда С2 Solutions, яка складається із 62 працівників, буде інтегрована в організаційну структуру Intellias, пише dev.ua.

Ілюстративне фото

Поглинання допоможе Intellias посилити свою присутність на ринку США й поглибити експертизу в цифровій медицині й розробці технологій для медичного устаткування, йдеться в пресрелізі. Також це збільшить кількість активних проєктів у компанії, що дасть змогу Intellias наймати більше спеціалістів і спеціалісток в Україні й за кордоном.

Сума угоди не розголошується. «С2 Solutions може спокійно коштувати від $15 до $20 млн», — оцінив угоду засновник інвестиційної компанії InSoft Partners Віталій Горовий. В Intellias відмовилася коментувати ці підрахунки.

Нагадаємо, що раніше dev.ua розповідав про судовий позов ТОВ «Інститут інформаційних технологій «Інтелліас» до ФОП Чернецької Анастасії Юріївни на 252 475,38 грн.

Читайте також на Newssky «Україна отримала 18 модульних мостів американської компанії Acrow» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: