Український стартап увірвався в трійку найкращих серед 1200 на техконференції Slush

24.11.2022 0 By NS.Writer

Розробка українців дозволяє малим бізнесам відкрити web store та запустити промо всього за кілька хвилин, пише dev.ua.

Український стартап увірвався в трійку найкращих серед 1200 на техконференції Slush

Український стартап Zeely потрапив до трійки фіналістів серед 1200 конкурентів на техконференції SLUSH, яка зараз проходить в Фінляндії, повідомив в Facebook маркетолог Андрій Федорів.

Українці будуть змагатися за 1 млн євро інвестицій.

Zeely — це мобільний додаток, який дозволяє малим бізнесам відкрити web store та запустити промо на Facebook, Instagram, Google та TikTok за кілька хвилин за допомогою штучного інтелекту.

«Цільовий ринок — весь світ з акцентом на США. Зараз відбувається альфа-тестування. Пишаюсь, вболіваю та хвилююсь за команду!», — написав Федорів.

Стартап заснували 2021 року Дмитро Самойлюк (CEO), Ярослав Самойлюк (CMO) та Аліна Бондаренко (CCO). Zeely посів друге місце на IT Arena 2021 та отримав $18 000. Також влітку 2021 року проєкт залучив $25 000 від Українського фонду стартапів.

Також кілька тижнів тому в Zeely інвестував фонд Vesna.Capital, який заснував Федорів разом з власниками «Нової пошти».

Читайте також на Newssky «Українців закликають у разі тривалої відсутності світла звертатися до Пунктів незламності» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: