Україна отримає від Німеччини 10 тисяч терміналів Starlink

02.02.2023 0 By NS.Writer

Німеччина передасть 10 000 терміналів Starlink Україні вже наступного місяця. Про це повідомив перший віцепремʼєр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, пише minfin.com.ua.

Ілюстративне фото

«Подякував німецькому народу за нову партію з 10 000 Starlink, які ми отримаємо наступного місяця», — повідомив Федоров.

Нещодавно Україна отримала від Польщі партію з 8000 терміналів Starlink. Наразі в Україні працює близько 30 000 Starlink, які отримали завдяки домовленостям із міжнародними донорами та партнерами.

Раніше «Мінфін» писав, що Україна уклала угоду з корпорацією Space Exploration Technologies Corp. Ілона Маска про отримання понад 10 тисяч додаткових терміналів Starlink для протидії російським повітряним атакам.

Читайте також на Newssky «Хто купив найбільшу мережу біткоїн-банкоматів у світі і скільки криптовалютних ATM є в Україні» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: