Україна отримає від Німеччини грант на €200 млн для підтримки ВПО

07.12.2022 0 By NS.Writer

Міністр фінансів України Сергій Марченко та посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен провели зустріч, під час якої було підписано низку угод, за якими уряд України отримає грант обсягом EUR200 млн для покриття витрат на виплату допомоги на проживання внутрішньо переміщених осіб (ВПО ), повідомляє interfax.com.ua з посиланням на Міністерство фінансів України.

Ілюстративне фото

«Сьогодні міністр фінансів України Сергій Марченко провів робочу зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анкою Фельдгузен. Під час зустрічі було підписано низку угод, за якими уряд України отримає грант обсягом 200 млн євро для покриття витрат на виплату допомоги на проживання ВПО», — сказано у повідомленні відомства на фейсбук-сторінці.

Кошти надійдуть до держбюджету України найближчим часом.

Читайте також на Newssky «Перша леді України отримала відзнаку The Hillary Rodham Clinton Awards» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: