Україна направить до Туреччини рятувальників

07.02.2023 0 By NS.Writer

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив, що Україна може відправити в Туреччину декілька десятків рятувальників, які допоможуть розбирати завали після землетрусу. Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на заяву очільника МЗС України Дмитра Кулеби в ефірі національного телемарафону.

Ілюстративне фото

«Ми ніколи нічого не робимо такого, щоб шкодило інтересам України. Тому така кількість, декілька десятків, українських рятувальників зможе допомогти Туреччині нашому сусіду, нашому другу, не нашкодивши можливості рятувальних служб в Україні».

Кулеба уточнив, що в МЗС консультувалися щодо цього із Міністреством внутрішніх справ.

Глава МЗС розповів, що наразі українське відомство отримало понад 20 звернень від громадян України, які не можуть вийти на звʼязок зі своїми родичами у Туреччині.

«Станом на зараз у нас не має інформації, що хтось із українських громадян постраждав в результаті землетрусу, але розбираються завали, тому інформація буде оновлюватися».

Читайте також на Newssky «Парламент України закликав заборонити участь російських спортсменів у міжнародних змаганнях, зокрема і в Олімпійських іграх» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: