США вводять санкції проти постачальників технологій для іранських дронів

31.05.2023 0 By Writer.NS

США завтра оголосять про розширення санкцій проти компаній, які сприяють постачанню до Ірану технологій для виробництва ударних дронів. Про це повідомив держсекретар США Ентоні Блінкен на пресконференції у Стокгольмі, пише liga.net.

Держсекретар США Ентоні Блінкен

Блінкен сказав, що завтра США оголосять про нові обмеження, «які доповнять заходи щодо експортного контролю за поширенням технологій, виявлених в іранських дронах, які використовуються для завдання ударів по українських мирних жителях та цивільній інфраструктурі», а також проти структур, які поширюють російську пропаганду та дезінформацію.

Держсекретар сказав, що США продовжують посилювати експортний контроль для того, аби «гарантувати, що російське вторгнення закінчиться стратегічною поразкою».

  • Російські окупанти в ніч проти 30 травня атакували Київ дронами-камікадзе Shahed-136, є жертви та руйнування.
  • Сили ППО знищили 29 «шахедів» із 31.
  • У Єврокомісії засудили російські «варварські бомбардування» Києва та наголосили, що продовження атак свідчить про небажання Путіна припиняти війну проти України.

Читайте також на Newssky «У Ризі демонтували пам’ятник Пушкіну» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: