Співзасновник Галі Балуваної відкриває гастробар у Луцьку з перспективою франшизи

21.04.2024 0 By Writer.NS

Як розповів співзасновник «Гали Балованої» та MultiСook Володимир Матвійчук, у гастробарі Gabar площею 170 кв. м планують реалізувати три напрямки — кав’ярню, кафе та фастфуд, пише inventure.com.ua.

Ілюстративне фото

На першому поверсі планується буде кухня для швидкої видачі замовлень, а на другому — столики на 30 місць із барною стійкою.

Метою закладу Gabar є видача замовлень за 5-7 хвилин. Як цього досягатимуть, Матвійчук відмовився розповідати, запевнивши, що змінить ринок продовольства в Україні.

Для розвитку компанія планує використати модель франчайзингу. У планах також залучати заклади, які не можуть вийти у прибутковість та готові провести ребрендинг у Gabar.

«Коли ми запускали Multy Cook, нам казали — попрацюйте хоча б рік, а потім робіть плани, — каже Матвійчук. — Але за один рік до нас приєдналися 72 партнери, які відкрили 145 магазинів у різних куточках світу».

За словами співзасновника MultiСook, до нього звернулися представники двох готелів, які планують перебудувати свої кухні під Gabar.

Читайте також на Newssky «НАТО знайде ще шість систем Patriot для України» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: