ПриватБанк доставлятиме картки ще у п’ять країн

21.04.2024 0 By Writer.NS

ПриватБанк розширив географію послуги з міжнародної доставки платіжних карток клієнтам та додав ще п’ять країн. Це Естонія, Латвія, Італія, Словаччина та Угорщина, повідомили у Telegram-каналі банку, пише ain.ua.

Ілюстративне фото

  • Можливість замовити картку на будь-яку адресу у нові країни з’явилася з початку квітня. А до кінця місяця доставка буде безкоштовною для всіх клієнтів, пишуть у ПриватБанк.
  • Щоб замовити або перевипустити картку, треба оформити заявку в застосунку Приват24 та отримати її у відділенні або поштоматі Нової пошти в Україні та через кур’єра Nova Post за кордоном.
  • Із розширенням географії послуг це можна зробити в 11 країнах. Раніше послуга вже запрацювала у Польщі, Молдові, Литві, Німеччині, Чехії та Румунії.

Нагадаємо, нещодавно «ПриватБанк» запустив нову послугу під назвою «конверти», створену для зборів та накопичень, аналог банок у monobank.

Читайте також на Newssky «Канада надасть Україні додатковий пакет підтримки у 2024 році» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: