Президент України та Казахстану обговорили співпрацю та «гуманітарні зв’язки»

18.02.2023 0 By NS.Writer

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Казахстану Касимом-Жомартом Токаєвим — про це він повідомив 16 лютого, пише radiosvoboda.org.

Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв

«Обговорили співпрацю на міжнародних майданчиках. Також подякував Казахстану за гуманітарну підтримку для України», — заявив він.

Пресслужба Токаєва повідомила, зі свого боку, що голови держав «обговорили питання гуманітарних зв’язків» між Казахстаном і Україною.

«Касим-Жомарт Токаєв підтвердив позицію Казахстану щодо дипломатичного вирішення збройного конфлікту між Росією та Україною на основі Статуту ООН та загальновизнаних норм міжнародного права», — сказано в повідомленні.

Востаннє президенти Казахстану та України розмовляли телефоном наприкінці листопада минулого року. Тоді Зеленський привітав Токаєва із переобранням на другий термін.

Читайте також на Newssky «Усім варто дійти до простої формули: благодаті від КҐБ не буває – політолог» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: