Переструктуруйте нервозність у хвилювання, перш ніж розпочати велику промову

26.02.2016 0 By Chilli.Pepper

Існує багато хороших способів заспокоїти свої нерви, перш ніж вийти в центр уваги і розпочати промову, але даний спосіб також може допомогти перемоделювати те, що ви відчуваєте, а не намагатися придушити.

промоваНедавнє дослідження, очолюване Елісоном Вуд Бруксом в Гарвардській школі бізнесу, і опубліковане в журналі експериментальної психології, передбачає, що проста зміна у мисленні може допомогти вам використовувати свої власні нерви власне у ваших інтересах.

У дослідженні, учасники, які оголосили, що вони були схвильовані, а не знервовані, сприймалися як більш переконливі і компетентні під час своїх виступів. Дослідники пояснюють, що нервозність і хвилювання обидва стани високого збудження, тому ви можете керувати вашим зв’язком розуму і тіла, щоб зробити те, що ви відчуваєте, і воно здавалося позитивним.

В принципі, ваш розум обманює організм шляхом перемиканням схем. Вербально визнавши свої почуття як хвилювання, ви можете використовувати цю нервову енергію замість того щоб боротися проти неї. Ви не тремтите, тому що ви стривожені, ви тремтите, тому що ви не можете чекати, щоб сказати, те що ви хочете сказати.

За матеріалами: lifehacker.com


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: