OnlyFans сплатив у бюджет $890 000 «податку на Google»

06.11.2022 0 By NS.Writer

Голова комітету з податкової політики Данило Гетманцев повідомив, що до 9 листопада 2022 року (включно) триває компанія декларування за ІІІ квартал 2022 року з податку на додану вартість нерезидентами, які надають електронні послуги на території України, пише dev.ua.

Ілюстративне фото

За його даними, протягом 2022 року кількість зареєстрованих платників зросла до 80 осіб-нерезидентів, якими загалом з початку року сплачено податку на додану вартість $53,4 млн та 33,7 млн євро.

«Щиро вдячні платникам, які вже задекларували та сплатили податок за ІІІ квартал 2022 року, серед яких найбільші суми надійшли від APPLE DISTRIBUTION INTERNATIONAL LIMITED, NETFLIX INTERNATIONAL B.V., TAXAMO CHECKOUT LTD», — написав він.

Депутат також додав, що платформа Onlyfans сплатила $890 000 податку і є одним із найдисциплінованіших платників.

Читайте також на Newssky «ЄС надасть €66 млн на транскордонну співпрацю України, Угорщини, Словаччини та Румунії» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: