На Coursera з’явився курс про Україну

28.01.2023 0 By NS.Writer

На Coursera зʼявився курс про Україну під назвою «Україна: історія, культура та ідентичності». Він розповідає про сучасність, минуле країни, її людей та культуру, пише ain.ua.

Ілюстративне фото

Курс розповідає про історію, культуру та суспільство України від середньовіччя до сучасності.

Проект створено Українським інститутом разом з освітньою студією EdEra та Національним університетом «Києво-Могилянська академія».

Лекції читатимуть представники університету «Києво-Могилянська академія».

Загальна тривалість навчання близько 5 годин, а мова лекцій — англійська.

Курс поділений на два тижні: в першому 6 відеоуроків, у другому — 5. Перша частина розповідає про Україну до ХІХ століття, наступна — після. Курс вже доступний, дивитися його можна безкоштовно і у будь-який час.

Coursera — це освітня міжнародна платформа, яка пропонує онлайн-курси від найкращих університетів світу. Найпопулярніші курси на платформі в галузях: інженерія, гуманітарні науки, медицина, біологія, суспільні науки, математика, бізнес, інформатика та інші.

Читайте також на Newssky «Потужно і креативно — Чехія вдосконалює шляхи підтримки України повсякчас» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: