Мінцифри і Google проведуть для українців безкоштовний курс зі штучного інтелекту

04.05.2023 0 By NS.Writer

Google Україна у партнерстві з Мінцифри запускає безоплатний навчальний курс про штучний інтелект «Основи AI». Про це повідомив у Telegram віце-прем’єр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, пише epravda.com.ua.

Ілюстративне фото

«Штучний інтелект — це про можливості. З’явиться новий ринок, нові професії. Щоб бути конкурентним у світі, уже потрібно опановувати використання ШІ.

Завдяки курсу навчитеся застосовувати штучний інтелект для розвитку бізнесу та персонального бренду. Буде багато лекцій і воркшопів. А ще — індивідуальні консультації від спікерів Google та інших топових компаній», — написав міністр.

За його словами, серед основних тем:

  • Що таке AI та для чого він потрібен
  • Які готові рішення на основі AI можна застосовувати в різних сферах — від маркетингу до управління закладами
  • Стратегії впровадження ML (machine learning — машинне навчання) у компанії
  • Нюанси побудови технічної команди для роботи з ML
  • Як застосовувати готові ML-рішення без досвіду кодування.

Навчання триватиме чотири тижні — з 16 травня до 8 червня 2023 року. Реєстрація — за посиланням.

«Google Україна реалізує курс у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом з розвитку підприємництва Дія.Бізнес і Projector Institute», — додав Федоров.

Читайте також на Newssky «ЗСУ почнуть отримувати нові боєприпаси для Gepard у серпні» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: