Megogo запускається в Румунії

06.03.2024 0 By Writer.NS

Український медіасервіс Megogo запускається на ринку Румунії, повідомила компанія AIN.UA. Це пʼятнадцятий ринок, де Megogo надаватиме свої послуги. Суму інвестицій у новий ринок компанія розголошувати поки не готова.

Ілюстративне фото

Що буде доступно:

  • Онлайн-телебачення з інтерактивними функціями;
  • Бібліотека з понад 1000 фільмів та мультфільмів, яка буде поповнюватися;
  • Два пакети на вибір:
    • Безкоштовний пакет: дає доступ до певної кількості телеканалів;
    • Платний пакет Optim TV: за ціною 14.99 лей з ширшим переліком каналів (понад 100).

За розвиток бізнесу у Румунії відповідатиме Костянтин Пандела, який має більш ніж 15-річний досвід менеджера телевізійного бізнесу в румунській телевізійній індустрії. Раніше працював у компаніях Romtelecom, Telekom Romania та Orange Romania, які є провідними гравцями на румунському ринку.

Застосунок Megogo вже доступний для завантаження в Румунії через Google Play та App Store, на Smart TV, а також невдовзі буде доступний і на ігрових консолях.

Рік тому Megogo вийшов на ринок Польщі. Офіс компанії у Варшаві очолив Артур Пацула, який раніше працював у The Walt Disney Company, Sony Music Poland та Solopan.

Читайте також на Newssky «68 українських інтернет-провайдерів отримали гранти, щоб повернути зв’язок на звільнені території» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: