Латвійський виробник дронів ATLAS відкрив R&D офіс в Україні. Яких ІТ-фахівців шукають

31.08.2023 0 By Writer.NS

ATLAS запрошує до співпраці інженерів, авіаконструкторів та програмістів. З основними вимогами та відкритими вакансіями можна ознайомитися на сторінці вакансій, які є full-time в Києві, пише dev.ua.

Ілюстративне фото

Кого шукають

— RF Engineer,

— Software Quality Assurance Engineer,

— Embedded Software Development Engineer,

— Optical Systems Embedded Software Engineer.

Раніше dev.ua повідомляв, що компанія ATLAS запускає завод в Україні, щоб швидше забезпечувати українські війська безпілотниками.

ATLAS

Компанія була заснована у Ризі у 2015 році спеціалістами в аерокосмічній галузі та робототехніці. Виробляє БПЛА та аерокосмічні технології. Має офіси у Великобританії, Ірландії та Сінгапурі. Основна місія компанії — спростити планування та керування сучасними системами БПЛА для кожного користувача, незалежно від його досвіду та освіти, а також умов, в яких він перебуває.

Читайте також на Newssky «РФ не допустила Бразилію до розслідування загибелі Пригожина» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: