Кіт Степан прикрасив обкладинку журналу Times Monaco

25.01.2023 0 By NS.Writer

Кіт Степан з Харкова, відомий завдяки блогу з 1,3 млн підписниками, потрапив на обкладинку журналу Times Монако, пише life.pravda.com.ua.

Кіт Степан на обкладинці журналу Times Monaco

У березні 2022-го року кота вивезли з Харкова до Монако. В цей час його блог не оновлювався. Лише згодом хазяйка кота Анна повідомила, що вони зі Степаном у безпеці та знайшли притулок у Європі.

«Довгим і складним був для нас шлях з Харкова, який постійно зазнавав ракетних обстрілів. Монако було першим місцем у Європі, куди ми дісталися й знайшли притулок. Ми жили там два місяці і отримали велику допомогу, підтримку та турботу від місцевих жителів. І ми щиро вдячні за нашу безпеку», — каже хазяйка кота Степана.

За її словами, красива природа та добре ставлення людей допомогли родині оговтатися від жахіть війни.

Кіт Степан і його хазяйка зібрали тисячі євро для допомоги тваринам, які постраждали від війни.

Не так давно кіт повертався у рідний Харків, на його сторінці були опубліковані фото на фоні обстріляних будинків. Потім родина переїхала до Львова. Також у Степана з’явилася подруга — кшіка Стефанія, з якою він тепер живе разом.

Кіт Степан прославився завдяки ефектному фото, на якому він сидить за столом, спираючись на лікоть — точнісінько як людина.

Нагадаємо, Кіт Степан з Харкова представлятиме проєкт «Збережіть українську культуру», яке ініціювало Міністерство культури й інформаційної політики України.

Читайте також на Newssky «Найвищу медіану зарплат розробників зафіксовано в Ужгороді. Зарплати в українському IT, зима 2023» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: