Франшизу Join UP відкрили у польському Катовіце

24.04.2024 0 By Writer.NS

У польському Катовіце відкрили перше агенство одного із найбільших українських туроператорів Join UP! – за франчайзингом. Про це розповіла AIN.UA пресслужба компанії.

Ілюстративне фото

  • На польський ринок компанія зайшла ще у 2022 році як туроператор та почала співпрацювати з місцевими турагенціями. Відкриття франшизи – це наступний крок посилення бренду на ринку, йдеться у релізі.
  • Join UP! називає розвиток франчайзингової мережі одним зі стратегічних векторів. Окрім Польщі, після 2022 року компанії бренду з’явилися в Естонії, Латвії, Литві, Казахстані, Польщі та Румунії. Зміцнилися позиції на ринку Молдови. Планують також вихід на ринки Чехії та Словаччини.
  • Франшиза у Катовіце стала сотою у франчайзинговій мережі компанії. З них 33 агентства відкрилися після початку повномасштабного вторгнення.

За словами керівниці відділу розвитку продажів Join UP! Марини Дайнеко, після початку великої війни кілька десятків франчайзингових агентств мережі закрилися через окупацію та руйнування, також змінилася логістика подорожей з України. Тому вирішили започаткували програму «Долучайся до українського» зі спрощеними умовами вступу до мережі «для агентів, що мають досвід роботи».

Нагадаємо, компанія SkyUp Airlines перелаштувала бізнес і показує рекордні доходи. Вона входить до фінансово-промислової «Групи родини Альба», кінцевими бенефіціарами якої є Олександр та Юрій Альба — співвласники SkyUp Airlines і туроператора Join UP!.

За 2022 рік SkyUp показала рекордний виторг з-поміж інших авіаперевізників – 2 мільярди 756,8 мільйона гривень. А 2023 році дохід за три квартали перевершив дохід за весь 2022-й. Як їм це вдалося, AIN.UA розповів операційний директор SkyUp Олександр Шафієв.

Читайте також на Newssky «Україна отримала 18 модульних мостів американської компанії Acrow» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: