Епіцентр інвестує 23 млн грн у власну мережу електрозаправок Е1

20.09.2023 0 By Writer.NS

Як повідомила Ольга Ющенко, директор напряму «Автогрупа та інструменти» «Епіцентру», вартість пристрою одного хаба може суттєво відрізнятись залежно від обладнання та обсягу робіт, які необхідно виконати для його облаштування. Так, за її словами, у перших десяти хабах, що готуються до відкриття, вартість коливається від 1,3 млн грн до 3,6 млн грн, пише inventure.com.ua.

Ілюстративне фото

Середній термін окупності перших 10 хабів, за розрахунками фахівців мережі, становитиме близько 6,5 року.

У планах «Епіцентру» обладнати хаби підзарядки електромобілів по всій торговій мережі, а також деяких інших підприємствах групи компаній, таких як IQ офіс, логістичні центри.

Ольга Ющенко зазначила, що надалі компанія розглядає встановлення хабів «Е1» у локаціях поза мережею «Епіцентр»

Директор профільної групи рітейлера уточнила, що найближчими місяцями рітейлер відкриє загалом 10 нових хабів на території паркінгів ТЦ «Епіцентр» у Житомирі, Одесі, Умані, Тернополі, Полтаві та Чернівцях.

Що ж до подальших інвестицій, їх обсяг керівництво компанією визначить пізніше.

Читайте також на Newssky «Зеленський у США відвідав українських солдатів на лікуванні» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: