Джі Ді Сі Україна отримала схвалення АМКУ на купівлю Львівського ювелірного заводу за 185 млн грн

14.01.2024 0 By Writer.NS

Як повідомляється, це стало останнім із потрібних дозволів для покупця великого державного ювелірного заводу у Львові, пише inventure.com.ua.

Ілюстративне фото

На аукціоні з продажу заводу єдиним претендентом була компанія Джі Ді Сі Україна. Її початкова пропозиція у 185,4 млн грн стала переможною, і в листопаді 2022 року з компанією підписали договір купівлі-продажу.

Львівський ювелірний завод спеціалізується на виготовленні ювелірних виробів — перснів, сережок, кулонів, брошів, браслетів, ланцюжків, кольє — з дорогоцінних металів (золото, срібло), у тому числі зі вставками з дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння. Він може випускати медалі, знаки, значки, нагороди, нагороди з недорогоцінних металів.

Виробничі потужності заводу розташовані на вулиці Академіка Підстригача.

Читайте також на Newssky «Румунія отримає від ЄС понад €100 млн на розширення портів для українського експорту» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: