До Києва 24 квітня приїдуть держсекретар та міністр оборони США

23.04.2022 0 By NS.Writer

До Києва у неділю, 24 квітня, прибудуть із робочим візитом міністр оборони США Ллойд Остін та державний секретар США Ентоні Блінкен, повідомив президент України Володимир Зеленський, пише interfax.com.ua.

«Завтра до нас приїжджають люди зі Сполучених Штатів Америки, у мене буде зустріч із міністром оборони та з державним секретарем Сполучених Штатів паном Блінкеном. Думаю, чекатимемо, коли безпека дасть можливість і президенту США приїхати та підтримати український народ. І це дуже важливо», – заявив Зеленський на пресконференції у Києві в суботу.

Він уточнив, що переговори будуть вестися про список необхідного Україні озброєння та темпи його постачання.

«Ще раз наголошую: останній тиждень сигнали, меседжі, кроки, терміни, кількість — все це я говорю про зброю від Сполучених Штатів — все покращилося. І я за це вдячний. І ми цього дуже сильно очікуємо. Хочеться, щоб окрім нашого народу у нас ще була важка та потужна зброя», — наголосив президент.

Як раніше писав Newssky «ЄС заморозив російських активів на €35 млрд» та повідомляв YouTube-канал «Нудний Пенс» «Гаплык – нове слово в сводках міннападіння рф».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: