Данський інвестор збудує сім житлових будинків та дитсадок у Чернігові за €20-25 млн

25.03.2024 0 By Writer.NS

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако повідомив, що датський «Фонд за відновлення України» реалізує проект будівництва на Масанах семи житлових будинків та дитсадка. Йдеться, попередньо, про €20-25 млн, пише inventure.com.ua.

Ілюстративне фото

З боку Чернігова угоду про цю співпрацю підписало КП «Чернігівбудінвест». У лютому 2025 року планується старт будівництва. За робочим планом сім будинків та дитсадок мають бути завершені до кінця І півріччя 2027 року.

У планах будівництво семи сучасних, екологічних та енергоефективних будинків на 410 квартир для осіб, які втратили внаслідок війни власні будинки. А також досягнуто домовленостей про будівництво поряд з ними дитячого садка на 200 місць.

Олександр Ломако зазначив, що збудовані квартири стануть власністю громади міста. Вони розподілятимуться серед чернігівців, які втратили своє житло внаслідок варварської агресії росії.

Читайте також на Newssky «Нідерланди нададуть Україні €350 млн на боєприпаси для F-16 і сучасні безпілотники» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: