Австралія забороняє ввезення в Росію викруток для ядерних реакторів

27.10.2023 0 By Writer.NS

Останні раунди санкцій були підписані міністром закордонних справ Пенні Вонг 25 жовтня, пише unian.ua.

Прапор Австралії

Австралія заблокувала експорт в Росію ручного інструменту, в тому числі для фрезерування і загвинчування дахів ядерних реакторів.

Санкції щодо машин і супутніх товарів також поширюються на інструменти, що використовуються для свердління, пресування, штампування, пробивання або пресування, а також телевізори і звукозаписні пристрої, пише Associated Press.

Штампи для волочіння або екструзії металу, а також інструменти для видобутку або буріння гірських порід також включені в санкції. Останні раунди експортних санкцій були підписані міністром закордонних справ Пенні Вонг 25 жовтня.

Допомога Україні від Австралії — деталі

Санкції були введені в той же день, коли Австралія оголосила про додатковий пакет підтримки на суму 20 мільйонів доларів, який включав відправку в Україну 3D-принтера по металу і систем захисту від дронів. Прем’єр-міністр Ентоні Альбанезе заявив, що Австралія як і раніше твердо підтримує Київ. Літаки Wedgetail Королівських ВПС Австралії також були направлені до Німеччини для надання допомоги в захисті воріт гуманітарної та військової допомоги в Україну.

Читайте також на Newssky «Данія передає Україні військову техніку на $520 мільйонів» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: