Єврокомісії доручили підтримати сільське господарство України

26.03.2022 0 By NS.Writer

Європейська рада ухвалила рішення, яким доручила Європейській комісії підтримувати продовольчу безпеку та сільське господарство України. Про це йдеться у висновках Європейської ради, які були прийняті за підсумками засідання, передає Цензор.НЕТ із посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Європейська рада пропонує Комісії, у координації з міжнародними партнерами, приділяти пріоритетну увагу роботі над глобальною продовольчою безпекою та доступністю, зокрема шляхом підтримки продовольчої безпеки та сільського господарства в Україні та найбільш уразливих та незахищених третіх країнах», — йдеться в повідомленні.

Рада переконана, що це буде «основною метою ініціативи FARM (Місія із забезпечення продовольчої та сільськогосподарської стійкості)».

«Ця багатостороння робота має забезпечити ефективне функціонування ринків і стимулювати місцеве виробництво для зниження ризику відсутності продовольчої безпеки. Повинна бути збережена цілісність ланцюжків постачання продовольства», — додали європейські лідери.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: