Римські монети знайдено в руїнах японського замку

28.09.2016 0 By Chilli.Pepper

Археологи були приголомшені знахідкою римських монет в руїнах японського замку, повідомляє foxnews.com.

rimМонети були вилучені з руїн замку Катцурен в префектурі Окінава, згідно повідомлення “Japan Times”, яке зазначає, що це перше відкриття свого роді в країні. Цитуючи Управління освіти в місті Урума, “Japan Times” повідомляє, що чотири мідні монети належать до періоду, як вважають, від третього до четвертого століть.

Замок, який існував з 12-го по 15-й століття, є частиною всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Рентгенівський аналіз монет, вочевидь, показав образ імператора Костянтина I і солдата, який несе спис. Кожна монета має 0,6-0,8 дюйма в діаметрі, згідно звіту.

The Roman coins appear to be from at least 300 to 400 AD and so far archeologists don't know how they ended up in Okinawa

Опубліковано CNN Вівторок, 27 вересня 2016 р.

Управління освіти Урума зазначає, що торгівля Окінави з Китаєм і Південно-Східної Азії процвітала під час існування замку і надало опис монет, як “дорогоцінний історичний матеріал, що пропонує розглянути зв’язок між Окінавою і західним світом”.

Інші артефакти, виявлені на місці включають в себе  монети 17-го століття з Османської імперії. П’ять інших круглих металевих предметів, які видаються монетами також в числі знайхідок.

Експерти вважають, що монети були завезені в Японію торговими шляхами, що зв’язують Захід і Азію, згідно із CNN. Масакі Йокоу, прес-секретар Управління освіти Урума повідомив CNN, що ніяких прямих відносин між Римською імперією і замком не існувало.

Фото за матеріалами CNN


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: