ЮНЕСКО надасть $1,5 млн на відкриття Культурного центру у Львові

06.09.2022 0 By NS.Writer

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявляє, що ЮНЕСКО виділить $1,5 млн на відкриття Культурного центру у Львові, пише interfax.com.ua.

Ілюстративне фото

«На моїй зустрічі минулого тижня з генеральною директоркою ЮНЕСКО Одрі Азуле ми, зокрема, обговорили відкриття Культурного центру у Львові, який міг би стати місцем для зустрічей митців, місцем обміну досвідом, для проведення навчальних програм та різноманітних заходів. Зараз уже точно можемо говорити про виділення $1,5 млн від ЮНЕСКО на відкриття Культурного центру у Львові», — написав Ткаченко в телеграм-каналі.

За його словами, також сторонам вдалося узгодити дії щодо прискорення фінансування з боку ЮНЕСКО конкретних потреб культурної сфери вже цього року та нових заходів щодо захисту української культурної спадщини, насамперед напередодні зими у вісьмох областях — Чернігівській, Сумській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Херсонській.

Читайте також на Newssky «Понад 210 тисяч мальків струмкової форелі випущено у карпатські річки» та дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: