Український синдикат Toloka.vc інвестує €1 млн у платформу з автопідписки FINN

17.04.2024 0 By Writer.NS

Український венчурний синдикат Toloka.vc інвестував €1 млн у німецьку компанію FINN, онлайн-сервіс з автопідписки, який спрощує традиційний процес володіння автомобілем. Про це в синдикаті повідомили ain.ua.

Ілюстративне фото

  • FINN пропонує комплексний підхід, що включає вибір та доставку авто, страхування, технічне обслуговування, сплату податків та інші фінансові витрати. Сервіс співпрацює з 30+ автовиробниками та всесвітньо відомими страховими компаніями.
  • За останні три роки FINN продемонстрував 100-кратне зростання, що відповідає інвестиційній стратегії Toloka.vc. Стартап також запровадив нову програму лояльності та чат-бот на базі LLM, що розширює можливості самообслуговування клієнтів.
  • Інвестиція у FINN.com – це вже п’ята угода Toloka.vc з травня 2023 року.

Український синдикат Toloka.vc був заснований Олександром Колбом (Promodo), Ігорем Шойфотом (TMT Investments) та Тарасом Кириченком («Нова пошта») у травні 2023 року. Наразі синдикат налічує понад 700 інвесторів.

Компанія FINN заснована у 2019 році в Мюнхені (Німеччина).

Читайте також на Newssky «Україна підписала безпекову угоду з Латвією» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: