Українсько-британський стартап JobCannon придбав українську компанію Adsme – що про це відомо

16.04.2024 0 By Writer.NS

Українсько-британський HR-стартап JobCannon оголосив про придбання української маркетингової компанії Adsme. Про це ain.ua повідомила пресслужба JobCannon.

Ілюстративне фото

  • Сторони не розкрили суму угоди. Минулого року Adsme змогла залучити інвестиції на Pre-Seed раунді від Fidelity Family Office та заручилися підтримкою Андрія Заікіна, засновника стартап-акселератора YEP. Співзасновник JobCannon Пітер Коломієць сказав Forbes, що оцінка стартапу наразі становить до $1 млн.
  • Основний продукт JobCannon – це HR-платформа для технологічного бізнесу, що за допомогою ШІ допомагає роботодавцям знайти працівників, які найкраще підійдуть на конкретну посаду.
  • Технології маркетингово стартапу Adsme дозволяють прогнозувати понад 20 мільйонів результатів візуальної та текстової реклами у Meta Ads (Facebook, Instagram) в реальному часі та рекомендувати поліпшення будь-яких елементів.
  • JobCannon хоче інтегрувати технологію Adsme у свою рекрутингову платформу, щоб покращити алгоритм «метчингу» кандидатів і рекрутерів. Об’єднання інструментів компаній зекономило рік розробки, сказав СЕО та співзасновник JobCannon Пітер Коломієц.
  • Після злиття один із засновників Adsme Віктор Левченко перейшов до ради директорів JobCannon та став СТО компанії.

Adsme був заснований Віктором Левченком та Данилом Орловим у 2022 році.

Нагадаємо, на початку 2023 року JobCannon залучив $500 тисяч інвестиції від Whitehill Capital. Вони стверджують, що це дозволило вдосконалити алгоритми пошуку, швидко залучити перших клієнтів та розширити можливості стратегічного розвитку.

Читайте також на Newssky «Валентин Ткач: який це буде Homo, з яким прикметником?» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: