У росіян під час в’їзду до ЄС можуть конфісковувати автомобілі та цінні речі

11.09.2023 0 By Writer.NS

Під час перетину кордону з Європейським Союзом у громадян РФ можуть конфіскувати авто, телефони, іншу техніку та цінні речі. Про це йдеться у документі Єврокомісії, пише epravda.com.ua.

Ілюстративне фото

Такі правила набули чинності після продовження санкцій ЄС проти Росії у липні цього року.

У документі зазначено, що якщо росіяни в’їжджають на власному автотранспорті, то за нормативами ЄС це вважатиметься нелегальним імпортом. Відповідно, такий транспорт можуть конфіскувати незалежно від того, з якими цілями і на який термін він ввозиться.

Заборона також поширюється на ввезення причепів і напівпричепів для перевезення будь-яких вантажів, а також транспортування і використання яхт.

Крім цього, у громадян РФ можуть вилучити косметику, валізи, техніку, вироби зі шкіри та хутра, напівдорогоцінне і дорогоцінне каміння та фотокамери.

Нагадуємо:

Глава МЗС Великої Британії Джеймс Клеверлі 8 серпня оголосив про нові «знакові» санкції, спрямовані на обмеження доступу Росії до закупівлі військового обладнання.

Читайте також на Newssky «Україна домовилася з Японією про початок переговорів щодо гарантій безпеки» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: