У гру Microsoft Flight Simulator додадуть літак Ан-225 «Мрія»

10.02.2023 0 By NS.Writer

До популярної гри Microsoft Flight Simulator додадуть модель українського літака Ан-225 «Мрія». Єдиний екземпляр «Мрії» було знищено при атаці російських окупаційних військ на аеропорт «Гостомель». Про це повідомила компанія ДП «Антонов» у Twitter, пише ain.ua.

 

ДП «Антонов» ретвітнуло повідомлення від iniBuilds, студії, яка розробляє моделі для Flight Simulator, про те, що зараз компанія працює над Ан-225 «Мрія».

«Мрія» стане частиною платного доповнення гри і коштуватиме $19,99, кошти обіцяють спрямовувати на відновлення справжнього літака.

У листопаді 2022 року стало відомо, що ДП «Антонов» працює над відновленням «Мрії»: для цього використовуватимуть як нові деталі, так і ті, що вціліли після атаки росіян. Вартість проекту оцінюють у 500 млн євро.

Flight Simulator — це один із найвідоміших симуляторів польотів. У грі є точна віртуальна копія планети, з містами, селами, будівлями. Гра у реальному часі оновлює дані про час та погоду по всій планеті: якщо у грі пролетіти понад власним будинком, краєвид з ілюмінатора буде приблизно той самий, що і зі справжнього вікна. Гра також відома тим, що дуже точно відтворює популярні моделі літаків.

Читайте також на Newssky «Зʼявився чат-бот для Telegram, який видаляє порно з коментарів» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: