Тім Едін: головне – сильний захист прав власності за західним зразком

28.03.2024 0 By Writer.NS

Ексклюзив. Ми починаємо публікувати думки коментаторів з Канади. Наш новий коментатор Тім Едін, активіст, який щиро вболіває за Україну, мешкає в Саскатуні, є громадянином Канади.

Тім Едін

Наша кореспондентка запитала Тіма, що, на його думку, потрібно Україні, окрім фінансової та військової підтримки партнерів, для повної перемоги не лише над Росією, а й над проросійським, прорадянським способом життя та управління.

Українське громадянське суспільство має зосередитися на процесі реформ як в державному управлінні, так і в конституційній сфері, зокрема питанні встановлення, що найважливіше, сильних прав власності за західним зразком.

Вдалі економічні реформи та економічне процвітання стануть результатом встановлення цих прав власності, оскільки Україна потребує прямих іноземних інвестицій у свою економіку, щоб стимулювати промисловість, стимулювати економічне розширення та поліпшувати якість життя кожного українця. Спосіб позбутися Росії в довгостроковій перспективі полягає в створенні дуже сильної економічної бази, а потім і в зростанні рівня життя українців.

Найважливішим є встановлення прав власності західного зразка, яких наразі немає в Україні, що заважає системним західним компаніям інвестувати, зокрема в галузі оборони та сільського господарства, які будуть першими двома провідними галузями економіки, що забезпечуватимуть українські кишені живими грошима та продовольством, яких Україна потребує насамперед.

«Ковальчук»Дописувала Марина Ковальчук, кореспондентка Newssky (Європа та Канада), керівник проєкту V5 Mediaзаступниця головного редактора.

In English


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: