The Howard G. Buffett Foundation разом із партнерами збудував сухий порт на кордоні України з Угорщиною

28.12.2023 0 By Writer.NS

Говард Баффет, американський меценат і голова The Howard G. Buffett Foundation, заявив на конференції Victory Harvest: «Вам потрібно диверсифікувати напрями експорту. Ми інвестували у перевантажувальний комплекс на кордоні з Угорщиною з елеватором на 30 тис. т», пише inventure.com.ua.

Ілюстративне фото

За словами Баффета, його фонд спільно з партнерами планує й надалі будувати такі хаби на кордоні, щоб зерно із залізниці перевантажувалося на контейнери та йшло далі.

Говард Баффет наголосив: «Україна для нас дещо нетипова країна. До війни це була не та країна, де ми потрібні. Але коли почалося повномасштабне вторгнення, це вплинуло на ситуацію із продовольством у всьому світі, і ми зрозуміли, що ми маємо допомогти».

Говард Баффет є середнім сином найуспішнішого інвестора світу та власника статку в $107 млрд Уоррена Баффета. Говард Баффет є найбільшим приватним донором України: з початку війни та станом на березень цього року його фонд The Howard G. Buffett Foundation надав допомогу українцям більш ніж на $196 млн.

Читайте також на Newssky «Україна отримала $5 млрд фінансової допомоги у грудні» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: